organisatieadvies

Ondersteuning van organisaties op menselijk niveau

Geschreven door: op 31 mei 2014 @ 6:11 pm

PerspectievenCarrousel

Op vrijdag  31 oktober 2014 geven zes trainers en (organisatie)coaches een aantal workshops, die in het teken staan van persoonlijke ontwikkeling en veranderingen in organisaties.  We hebben allemaal een verschillende achtergrond en werkveld. Wel geloven we allemaal in leren van en met elkaar en in het kijken vanuit verschillende perspectieven.  We hebben methoden ontwikkeld om van daaruit veranderingen in organisaties te bewerkstelligen.

Graag bieden we je de kans om met ons mee te kijken, maar ook met de andere deelnemers.  Ervaar hoe perspectiefwisselingen jouw verbeeldingskracht kunnen versterken en je handelingsvermogen verruimen. Alle workshops bieden volop mogelijkheden voor interactie & ontwikkeling. Of je nu voor jezelf komt of op zoek bent naar instrumenten om in te zetten in je organisatie, er zijn volop mogelijkheden om inspiratie op te doen en om met krachtige instrumenten weer thuis te komen.

Maak gebruik van deze kans en:

  • volg drie interactieve workshops naar keuze
  • doe nieuwe contacten op met andere professionals
  • verrijk jezelf met nieuwe ideeën en handelingsperspectieven
  • vertrek met nieuwe energie en inzichten om in te zetten voor jezelf en voor je organisatie

Het evenement draait om elkaar inspireren, met elkaar ontdekken en samen stappen zetten. De genodigden zijn gekozen op hun kwaliteiten en hun vermogen om elkaar te verrijken en te versterken.

De prijs voor deelname aan dit evenement bedraagt € 125,- (excl. BTW) per persoon.  Zelf geef ik een workshop ‘Storytelling‘ en een workshop met toegepaste theaterwerkvormen onder de noemer ‘Theaterwerkplaats‘, maar er zijn diverse andere workshops opgebied van organisatiemanagement en HRM. Bij opgave tot en met 10 september 2014 is deelname slechts €95,- (ex. BTW). Daarna galdt het reguliere tarief van €125,- (ex. BTW). Voor dit bedrag kunt U deelnemen aan 3 van de keuze aan workshops, en is een verzorgde lunch en netwerkborrel inbegrepen.

Inschrijven kan via het formulier op de website: http://www.perspectievencarrousel.nl/inschrijven

Aan onze eigen relaties kunnen we een aantrekkelijke korting verstrekken, dus neem gerust contact op.

Tags: , , , , , , , , , ,

Categorien: verandermanagement

Laat een reactie achter

RSS