organisatieadvies

Ondersteuning van organisaties op menselijk niveau

Ik werk actief samen met andere mensen en organisatie sbinnen mijn eigen werkveld: omdat ze goed zijn in wat ze doen en omdat ze een aanvulling voor mijn activiteiten zijn. Wilt U één van deze organisaties inzetten, betrekken of consulteren? Of bent U zelf geïnteresseerd in samenwerking? Neem contact met me op.

Terugspeeltheater Amsterdam improviseert op basis van verhalen van het publiek. Ervaren acteurs en muzikanten zetten met humor en fantasie een thema in een ander licht. Het abstracte wordt concreet. We prikkelen en we bevragen. Maken voelbaar wat er leeft onder het publiek. Terugspeeltheater verbindt.

Spelwerkplaats helpt mensen en organisaties inzicht te verschaffen, te ontwikkelen of te veranderen door hen onder te dompelen in de spelwerkelijkheid en of in het gespeelde personage.

Congrestroubadour reflecteert in een lied en met een knipoog op muzikale wijze memorabele momenten van uw congres of bijeenkomst.

Bedrijfstheater BEET staat voor pakkend belevingstheater. Theater waarbij toeschouwers een spiegel wordt voorgehouden. BEET kan worden ingezet tijdens grote conferenties, om het thema van de dag tot leven te brengen, maar ook om verschillende processen op een werkvloer inzichtelijk te maken.

Springintheater organiseert regelmatig workshops  en open podia voor (ervaren) improvisatiespelers vanuit de gedachte dat juist opgedane kennis en ervaring zo snel mogelijk in de praktijk toegepast moet worden.

Dag van…. helpt en ontzorgt organisaties bij het organiseren van interactieve themadagen voor specifieke doelgroepen.

Dufteimproviseren organiseert workshops improvisatietheater.

AIN-Holland wil als beroepsvereniging van mensen die professioneel met toegepaste improvisatie bezig zijn samenbrengen en het vakgebied verder professionaliseren.

Saganet is de Nederlandse beroepsvereniging op gebied van Serious Gaming en spelsimulatie.

RSS