organisatieadvies

Ondersteuning van organisaties op menselijk niveau

Geschreven door: op 29 maart 2017 @ 4:13 pm

Afstudeerders en docenten gamedesign: je hebt nog een paar dagen om scripties rondom het thema ‘serious gaming’ in te dienen. Zonde om zo’n kans op de geldprijs van €1500 voorbij te laten gaan toch?

SaganetSaganet , de Nederlandse vereniging voor  spelsimulatieprofessionals, reikt elk jaar een award uit voor beste HBO- of WO-scriptie: de Saganet Award. De Saganet Award is een stimulans voor talentvolle studenten om zich te verdiepen in de wereld van spelsimulaties en serious gaming: van ontwerp tot effectenonderzoek, van interactieve rollenspelen tot online games en alles daartussenin. Deelname aan de Saganet Award staat open voor studenten van universiteiten en hogescholen in Nederland. Doe mee! En schrijf je in vóór 1 april 2017.

De waarde van de prijs is € 1500. Je mag dit bedrag besteden aan deelname aan een conferentie, workshop of summerschool. Maar ook voor ondersteuning bij het publiceren van een artikel over het eindverslag.

De eindverslagen of scripties moeten beoordeeld zijn tussen 31 maart 2016 en 31 maart 2017. De uitreiking van de Saganet Award vindt plaats op de ISAGA conferentie in Delft (10 – 14 juli 2017).

Inschrijfformulier: https://saganet.nl/saganet-award

Tags: , , ,

Categorien: serious games

Laat een reactie achter

RSS