organisatieadvies

Ondersteuning van organisaties op menselijk niveau

Ik ben er van overtuigd dat mensen en organisaties optimaal functioneren wanneer het nut van hun handelen voor iedereen duidelijk is. Als de zin van iets niet aantoonbaar is kun je er het beste zo snel mogelijk mee stoppen. Procesmanagement kan zich met dergelijke quickwins soms zelfs terugverdienen.

Wanneer ik een opdracht goed uitvoer heeft een organisatie daar baat bij, en voel ik me uiteraard ook beter. Wat dat betreft geloof ik in maatschappelijk ondernemen. Ik verdien er natuurlijk ook aan, want ik moet immers ook eten. Als de opdrachtgever tevreden is ben ik dat ook: een mooie win-win situatie. Als ik een nieuwe opdracht krijg is me dat ook wat waard, en deel ik graag de vruchten.

Pluimen

Voor iedere nieuwe opdracht die ik dankzij bemiddeling binnenhaal maak ik 1% van mijn omzet over de gehele duur van de initiële opdracht over op een (CBF-goedgekeurd) ‘goed’  doel naar uw keuze. Daarmee helpt U mij anderen te helpen. Als persoonlijke blijk van waardering geef ik een Pluim aan U:

  • voor een korte opdracht van minimaal 1 dag (8 uur) krijgt U van mij een ‘Gele Pluim‘ ter waarde van € 15,00 cadeau;
  • voor een korte opdracht van minimaal 1 week  (36 uur) krijgt U van mij een ‘Groene Pluim‘ ter waarde van € 35,00 cadeau;
  • voor een langdurige opdracht van minimaal 3 maanden en 20 uur per week krijgt u van mij een ‘Bronzen Pluim‘ ter waarde van € 250,00 (en een fles champagne) cadeau.

Deze Pluimen kunt U naar eigen smaak inruilen voor belevenissen of het nu een wijnpakket, een leuke workshop of een vakantietrip wordt. U kunt er zelfs voor kiezen de pluim zelf ook besteden aan een van de deelnemende goede doelen. Met recht een win-win situatie!

RSS